Tervetuloa Bokinfoon

Mikä on Bokinfo?

Bokinfo on kirja-alan tuotetietojen ja tilausten välittäjä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelu toimii hermokeskuksena kustantajien, kirjakauppojen ja logistiikkapalvelujen välissä.

Kustantajat voivat lähettää kaikki kirjatietonsa Bokinfoon, joka puolestaan välittää ne kootusti kaupoille ja logistiikkakumppaneille. Kaupat voivat selata Bokinfon kirjatietoja ja tilata haluamansa kirjat välittömästi oikealta kustantamolta tai logistiikkapalvelulta.

Palvelun välittämiin tietoihin kuuluvat kirjojen julkaisutiedot, kuvailutiedot, hintatiedot ja saatavuustiedot kustantamoilta kaupoille – sekä toisin päin kirjatilaukset ja myyntiraportointi kaupoilta kustantamoille. Siis kaikki kirja-alan liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavat elementit.

Bokinfo siinä välissä pitää huolen, että tiedot ovat oikein, aina ajantasaiset ja että ne liikkuvat läpinäkyvästi ja nopeasti kaikkien osapuolten välillä. Palvelun menestyksekäs toiminta perustuu kansainvälisiin kirja-alan standardeihin, moderniin teknologiaan ja alan laajuiseen yhteistyöhön kaikkien toimijoiden kesken.

Kuka on Bokinfo?

Bokinfo on vuodesta 2004 asti Ruotsissa toiminut tuotetietojen ja tilausten välittäjä. Ruotsissa Bokinfon läpi virtaa käytännössä koko maan kirja-alan liiketoiminta.

Palvelun omistaa yhteisesti kolme Ruotsin suurinta kustantamoa Bonnierförlagen, Natur och Kultur ja Norstedts Förlagsgrupp sekä Ruotsin tärkein logistiikkapalvelu Förlagssystem.

Bokinfo ei tee omistajilleen voittoa, vaan kaikki vakavaraisen yrityksen tuotot ohjataan takaisin palvelun kehitykseen – sekä kustantamoita että kirjakauppoja aktiivisesti kuunnellen, avustaen ja kouluttaen.

Suomen Bokinfo

Suomessa Bokinfo lanseerasi palvelunsa syksyllä 2017. Päämääränä on tarjota vuoteen 2019 mennessä kirjakaupoille täydellinen suomalaisten kirjajulkaisujen valikoima.

Tällä hetkellä Bokinfo panostaa palvelunsa kehittämiseen ja yhteistyön vahvistamiseen suomalaisten kirja-alan toimijoiden kanssa. Lisäksi Suomen Bokinfo tarjoaa emopalvelunsa mallin mukaisesti ilmaista koulutusta ja neuvontaa kaikissa kirja-alan tuotetietoihin ja sähköisen liiketoiminnan mekanismeihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä tai kysy lisää osoitteessa: moi@bokinfo.fi

Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköposteihin kahden arkipäivän kuluessa.