• Ilmainen tuotetietokoulutus

  Julkaistu

  Kelle tahansa – olit Bokinfon asiakas tai et.

  Mikä on ONIX? Mitä tarkoittaa tilata Edinä? Kuka Suomessa pitää huolta kansainvälisten standardien välittymisestä kotimaan toimijoille? Mitä eroa on logistiikkapalvelulla ja tuotetietojen välityksellä? Miksi kustantamosta pitää lähettää niin moneen paikkaan saman kirjan samat tiedot, vieläpä erikseen eri formaateista? Onko väliä liiketoiminnan yleiselle sujuvuudelle sillä, käytänkö nettohintaa vai suositusvähittäishintaa?

  Bokinfo järjestää ilmaista koulutusta tuotetiedoista ja kirja-alan liiketoiminnan mekanismeista ylipäätään. Suomessa koulutuksia vetää Salla Harjula, jolla on kokemusta tuotetiedoista ja digikustannustoiminnasta Suomessa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Australiassa.

  Kaikki neuvonta ja koulutus on ilmaista, ja fokus voi olla niin Suomen toiminnassa kuin kansainvälisissä kuvioissa. Ainoa vaatimus järkkäämiselle on aito kiinnostus modernin kirjabisneksen toimintaan.

  Kysy lisää osoitteessa moi(at)bokinfo.fi

 • Nettohinta tai suositushinta

  Julkaistu

  Bokinfossa kirjojen hinnat ilmaistaan joko nettohintoina tai suositusvähittäishintoina. Suositushinnat on ympyröity punaisella kehyksellä, nettohinnat eli ostohinnat näytetään ilman kehystä.